ادعای سی‌ان‌ان به نقل از یک مقام ایرانی: آمریکا به دنبال تنش بود نه راه حل در مذاکرات هسته‌ای سفیر آمریکا در اراضی اشغالی: گزارش‌ها درباره به رسمیت شناختن فلسطین توسط ترامپ اشتباه است واکنش سفارت هند در ایران به بی‌احترامی به عراقچی در یک برنامه تلویزیونی هندی عراقچی: اگر هدف از مذاکرات با آمریکا، ابراز اطمینان از عدم دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای باشد، رسیدن به یک توافق کاملاً در دسترس است شهباز شریف: ما در جنگ پیروز شدیم هند: پاکستان توافق آتش‌بس را نقض کرد عراقچی: ایران از هیچ‌یک از حقوق ملت خود عقب‌نشینی نخواهد کرد پاسخ نمایندگی ایران به ادعایی درباره ارسال لانچر موشک فتح به روسیه عراقچی وارد قطر شد آتش‌بس بین هند و پاکستان دوام نیاورد رئیس پارلمان لبنان: عادی سازی روابط با اسرائیل به هیچ وجه اتفاق نخواهد افتاد القسام پیام جدید یک اسیر اسرائیلی را منتشر کرد استقبال ایران از اعلام آتش‌بس بین هند و پاکستان روایت عربستان از دیدار بن‌فرحان و عراقچی رئیس‌جمهور عراق: روابط خوبی با ایران و آمریکا داریم

لیبرمن: حضور نتانیاهو در قدرت تهدیدی وجودی ضد اسرائیل است

با فشار روزافزون نهادهای بین المللی حقوق بشری و افکار عمومی جهانی ضد جنایات اشغالگران درغزه، اینک وزیر خارجه تندرو پیشین این رژیم نیز حضور نتانیاهو درقدرت را تهدیدی وجودی برای اسرائیل دانست.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۰ - ۰۸ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 May 28
کد خبر: ۲۴۲۸۱۷

به گزارش راهبرد معاصر، همزمان با فشار جامعه جهانی و دیوان بین المللی دادگستری در صدور حکم احتمالی بازداشت سران جنایتکار رژیم کودک کش در نوار غزه، اعتراضات به ناتوانی بنیامین نتانیاهو درمدیریت جنگ غزه و ناکارآمدی کابینه وی در کسب امتیاز ضد مقاومت فلسطینی دوچندان شده است.

 

در همین ارتباط، «آویگدور لیبرمن» وزیر خارجه سابق رژیم صهیونیستی روز دوشنبه در سخنانی بار دیگر از «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر این رژیم انتقاد کرد.

 

وی در سخنان خود گفت: «این کابینه شکست خورده بوده و هرگز ما را به پیروزی در جنگ نمی‌رساند»، و ادامه کابینه نتانیاهو تهدیدی برای اسرائیل و آینده‌اش به شمار می‌آید.

 

از سوی دیگر، در ادامه اعتراضات در اراضی اشغالی ضد شورای جنگ این رژیم، یائیر لاپید، رهبر جریان مخالف کابینه ائتلافی با حمله به سیاست‌های نتانیاهو بار دیگر وی را به بی‌کفایتی در مدیریت جنگ غزه متهم کرد و کابینه وی را فاقد مشروعیت سیاسی خطاب کرد.

 

رهبر جریان اپوزیسیون در سخنانی تندآمیز در پارلمان این رژیم (کنست) از حضور نتانیاهو در قدرت انتقاد کرد و وی را مسئول بزرگ‌ترین شکست در طول تاریخ سیاسی این رژیم خطاب کرد.

 

وی در بخش دیگری از انتقادات خود ضد نتانیاهو گفت: «تو صلاحیت ریاست دولت را نداری و وزیران کابینه تو با غارت منابع مالی عامل تشدید بحران‌های جاری شده‌اند و آینده فرزندان ما را به خطر انداخته‌اند.»

 

لاپید در پارلمان این رژیم با اشاره به آمار مفقودی روزانه نظامیان ارتش در نوار غزه بار دیگر به عجز نتانیاهو در قدرت اشاره کرد و گفت» «دیگر نمی‌توان به حضور تو در قدرت اجازه داد.»/ مهر

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار